News

‘¿Una Utopía Real?’ en imatges

Clausurem el programa de primavera OUR SOUL IS AIR amb el seu segon capítol: Una utopia real? on es citen nombroses persones interessades en conèixer i aprofundir en el llegat de la cultura de club. Una cultura que ha influït no tan sols l’illa d’Eivissa, sinó tot el panorama internacional, esdevenint un espai d’expressió, llibertat i, tal com van destacar les diferents personalitats convidades, com a moviment contracultural i d’acció política.

El divendres 5 de maig el nostre espai de trobada i exposició La Carpintería va rebre més d’un centenar de convidats que van participar de manera molt activa al programa d’activitats previst. La tarda començava amb la taula rodona Alternative Landscape, on es van exposar i discutir les nombroses ramificacions que la cultura de club ha tingut per a aquesta illa i a partir d’ella, així com la idea que la creació artística i els moviments culturals generen canvis profunds a nivell social que perduren avui en dia. A més a més, els assistents van prendre part a la innovadora iniciativa de la “playlist performativa”, la qual va propiciar moments d’interacció emocional i comunió entre els assistents des d’aquesta idea comú d’utopia real en el fet vernacular, que aquest programa subratllava.

 

 

OUR SOUL IS AIR va oferir la sessió de cloenda el dissabte 6 de maig amb el taller familiar Carrier Wave: Dancing and Laughing with the Wind, desenvolupat entre teles de diferents textures que generaven petits refugis i espais utòpics imaginats.

 

Gràcies als col·laboradors de OUR SOUL IS AIR: Kombucha Vedrà i SupernaturalWines

 

cross