Open Call 2024

Convocatòria Balear per a una residència de recerca a Eivissa dirigida a artistes visuals, comissaris i investigadors d’altres illes

(TERMINI FINALITZAT)

Baixa las basesInscriu-te

La Fundació SES DOTZE NAUS convoca la primera edició d’un programa de residències de recerca adreçat a artistes visuals, comissaris i investigadors de Mallorca, Menorca i Formentera, interessats a fer una estada de recerca a Eivissa per tal de desenvolupar un projecte en diàleg amb el context de les illes.

OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
Amb aquesta convocatòria d’àmbit balear, la Fundació SES DOTZE NAUS vol fomentar la mobilitat i els intercanvis artístics entre els diversos contextos de les Illes Balears i enriquir les carreres d’artistes i professionals en diversos moments de les seves trajectòries.

PERÍODE DE RESIDÈNCIA
La residència tindrà una durada de quatre setmanes, del 18 de novembre al 15 de desembre de 2024.

QUI HI POT PARTICIPAR
Aquesta convocatòria s’adreça a artistes visuals, comissaris i investigadors naturals de Mallorca, Menorca i Formentera o residents en aquestes illes. No hi ha límit d’edat.

SOBRE EL PROJECTE
Es valoraran especialment els projectes que aprofundeixin en diversos aspectes de l'illa d'Eivissa i proposin nous diàlegs amb els seus imaginaris, les seves comunitats i el seu ric patrimoni cultural i natural.

S’espera que la proposta que es presenti prevegi la realització d'una activitat oberta al públic, amb llibertat per proposar-ne el format i el contingut.

RECURSOS I DOTACIÓ
Consultar les bases

TERMINIS
Presentació de sol·licituds fins el 15 d'octubre del 2024

La decisió del jurat es notificarà abans del 31 d’octubre de 2024

 

Amb el suport de:

JURADO

JURADO

JURADO

JURADO

JURADO

JURADO

JURADO

JURY

JURY

JURY

JURY

JURY

JURY

JURY

JURAT

JURAT

JURAT

JURAT

JURAT

JURAT

JURAT

Ángeles Ferragut

Bio
Fundadora de Ses12naus, l’Ángeles s’encarrega de la seva direcció artística des de principis de 2016. Criada a Eivissa, es va llicenciar com a actriu i directora d’escena a Madrid, i va viure a L’Havana, Nova York i  Londres, llocs on va desenvolupar tasques de producció artística.  Després de més de 15 anys de residència a diverses parts del món, va tornar a casa seva i va iniciar Ses12naus, un projecte concebut per i per a l’illa, amb l’objectiu d’involucrar aquells que comparteixen la seva visió per fer-lo créixer de manera sostenible i donar suport a la producció de creadors en el procés. Sota la seva direcció, la Fundació ha acollit a més de 30 artistes en residència, ha portat a terme 8 exposicions i diversos programes públics i educatius.

Elise Lammer

Bio

Elise Lammer és comissària i directora artística de Halle Nord, Ginebra. Actualment és candidata a doctorat a l'Institute Art Gender Nature de Basilea i a la Universitat de Linz, Àustria, per portar a terme una investigació sobre el jardí de l'artista britànic, cineasta, autor i activista pels drets dels homosexuals Derek Jarman (Regne Unit, 1942-1994). Des de l'any 2019, ha estat desenvolupant un jardí en homenatge al Prospect Cottage de Jarman a La Becque | Artists Residency, La Tour-de-Peilz, on va reunir material d’arxiu no oficial amb l'objectiu de donar a conèixer el llegat de Jarman.

Ana Laura Aláez

Bio

Guanyadora del premi del Govern Basc Gure Artea l’any 2013, com a reconeixement a la seva trajectòria artística i la seva aportació a l’art contemporani. Paral·lelament a la seva obra plàstica, Aláez ha desenvolupat activitats com el disseny d’espais i l’escriptura. A partir de l’any 2000 (coincidint amb el seu projecte Dance & Disco a l’Espai 1 del Reina Sofía), va començar a col·laborar amb altres creadors de música electrònica. Té una extensa activitat docent en cursos, conferències i tallers. Ana Laura viu i treballa a Palma de Mallorca.

CONTINGUTS

CONTINGUTS

CONTINGUTS

CONTINGUTS

CONTINGUTS

CONTINGUTS

crosschevron-down